Koorene lõhepasta porrulauguga

Koorene lõhepasta porrulauguga
Maitsev lõhepasta kooreses kastmes
- 400 g lõhe
- 400 g pasta
- 120 g porrulauk
- 200 g toidukoor
- toiduõli (vastavalt vajadusele)
- sidrunimahl (maitse järgi)
- kalapuljong (maitse järgi)
- Knorri maitseaine kalale (maitse järgi)
- tomat (kaunistuseks)
- basiilik (kaunistuseks)
- Lõhepasta valmistamiseks pane esmalt keema pasta vesi.
- Lisa sinna ka soola.
- Järgmiseks kuumuta pann ja prae tükeldatud lõhekuubikud. Kui lõhe on enam-vähem küps, lisa hakitud porru. Prae seni, kuni mõlemad komponendid on valmis küpsenud.
- Seejärel lisa toidukoor ja maitseained. Samal ajal keeda valmis oma lemmikpasta ja lisa see pannil olevale kooresele lõhesegule.
- Kuumuta pastat korraks kooreses segus ja valmis ta ongi! Serveerimisel võid lisada tomatisektoreid ja basiilikulehti. Head isu!