Koorene lõhepasta porrulauguga

19
okt.
2017
Prindi
Koorene lõhepasta porrulauguga

Maitsev lõhepasta kooreses kastmes

Kogus: 4 portsjonit
Komponendid
  • 400 g lõhe
  • 400 g pasta
  • 120 g porrulauk
  • 200 g toidukoor
  • toiduõli vastavalt vajadusele
  • sidrunimahl maitse järgi
  • kalapuljong maitse järgi
  • Knorri maitseaine kalale maitse järgi
  • tomat kaunistuseks
  • basiilik kaunistuseks
Valmistamine
  1. Lõhepasta valmistamiseks pane esmalt keema pasta vesi. 
  2. Lisa sinna ka soola.
  3. Järgmiseks kuumuta pann ja prae tükeldatud lõhekuubikud. Kui lõhe on enam-vähem küps, lisa hakitud porru. Prae seni, kuni mõlemad komponendid on valmis küpsenud.
  4. Seejärel lisa toidukoor ja maitseained. Samal ajal keeda valmis oma lemmikpasta ja lisa see pannil olevale kooresele lõhesegule.
  5. Kuumuta pastat korraks kooreses segus ja valmis ta ongi! Serveerimisel võid lisada tomatisektoreid ja basiilikulehti. Head isu!